تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود تحقیق بررسی آلودگي باكتریایی بستني های مختلف در سطح شهر تهران


خلاصه:      در كشورهای در حال توسعه, آلودگي مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سيستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.     اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگي مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.     علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهای روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگي اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده های آن نظیر بستني است. بستني بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده

ادامه مطلب  
تحقیق تـاریـخ پـیدایـش HACCP


دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان تـاریـخ پـیدایـش HACCP،بخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق :معرفی (INTRODUCTION)تـاریـخچه پـیدایـش HACCP1959 شركت پیلسبری (PILLSBURY) مفهوم HACCP را برای ناسا ابداع كرد.1971 مفهوم HACCP در ایالات متحده آمریكا ارائه شد.1980 سازمان بهداشت جهانی و سازمان ICMSF در مورد HACCP گزارش می دهند.1983 بخش اروپائی سازمان بهداشت جهانیHACCP را به عنوان یك ابزاركارآمد برای مواد غذائی‏توصیه میكند.1985سازمان NRC در ایالات متحده آمریكا HACCP را توصیه می نماید.1988 كتاب سازمان ICMSF در مورد HACCP انتشار می یابد.1991 گنجانیدن ضوابط HACCP در كدكس1993 الی 1995 برگزاری جلسات مشاوره توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان خواروبار و كشاورزی1997 كد كس مستندات تجدیدنظر شده را منتشر می كند.1998 سازمان بهداشت جهانی و سازمان خوارو بار و كشاورزی راهنمای

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی توليد بستني چوبی


دانلود جدیدترین طرح توجیهی توليد بستني چوبی      این طرح توجیهی در زمینه توليد بستني چوبی، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه توليد بستني چوبی،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه توليد بستني چوبی،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی توليد بستني چوبیفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کاربرد این طرح توجیهی عبارت

ادامه مطلب  
پاورپوينت آماده; برنامه الگویی HACCP برای توليد بستني


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوينت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 34 اسلایدبرنامه الگویی HACCP برای توليد بستني 1. توصیف فرآورده: بستني (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستني" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را توليد کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید. جدول توصیف فرآورده بستني نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم:نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید: 2. فرآیند توليد: این برنامه کل فرآیند توليد "بستني" را صرفاً تا مرحله بارگیری از ک

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت درمورد Haccp بستني


 دسته بندی : پاورپوينت نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش )  قسمتی از اسلاید پاورپوينت :  تعداد اسلاید : 34 صفحهبرنامه الگویی HACCP برای توليد بستني 1.توصیف فرآورده: بستني (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید.همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستني" را پوشش می دهد.اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را توليد کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.جدول توصیف فرآورده بستني نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم: نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید: 2.فرآیند ت

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت Haccp بستني


 دسته بندی : پاورپوينت نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش )  قسمتی از اسلاید پاورپوينت :  تعداد اسلاید : 34 صفحهبرنامه الگویی HACCP برای توليد بستني 1.توصیف فرآورده: بستني (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید.همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستني" را پوشش می دهد.اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را توليد کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.جدول توصیف فرآورده بستني نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم: نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید: 2.فرآیند توليد: ا

ادامه مطلب  
شناسه محصول: 577 موجود

بستني ساز خانگی مجیک


قیمت : 18,000تومان




برچسب ها :بستني ساز خانگی مجیک ,













توضیحات محصول





بستني ساز خانگی مجیکمحصولی بی نظیر با كیفیتی متفاوت و ظاهری زیباطراحی فوق العاده كه كار كردن با آن بسیار راحت است محصولی مورد نیاز برای هر آشپرخانهپر فروشترین محصول در آمریكافقط در 3 دقیقه بستني خود را آماده كنیدبا این بستني ساز بسیار زیبا به راحتی می توانید در كمتر ازچند دقیقه بستني مورد نظر خود را درست و نوش جان نمایید ...
قیمت : 18000 تومان
 
 
بستني ساز مجیک Magic دستگاهی فوق العاده می باشد که به راحتی در مدت 3 دقیقه بستني خوشمزه ای را برای شما درست می کند. در واقع ب

ادامه مطلب  
مقاله آلودگي هوا در شهر سیرجان


این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 87 صفحه می باشد. فهرست مطالبچکیده:   ۱مقدمه:   ۲فصل اول   ۴طرح تحقیق   ۴بیان موضوع و تشریح ابعاد آن:   ۶۱- اهداف تحقیق:   ۷۳-۱ اهمیت و ضرورت تحقیق   ۷۴-۱ پیشینه تحقیق:   ۸۵-۱ فرضیات تحقیق   ۱۶۶-۱ تعاریف عملیاتی   ۱۶۷-۱ موانع و مشکلات تحقیق:   ۱۷فصل دوم   ۱۹مبانی نظری تحقیق   ۱۹۱-۲ هوا   ۲۰۲-۲ مفهوم جامع آلودگي:   ۲۱۳-۲ آلودگي هوا:   ۲۲۴-۲ انواع منابع آلودگي هوا:   ۲۲۱-۴-۲ منابع طبیعی آلودگي هوا:   ۲۲۲-۴-۲ منابع انسانی آلودگي هوا   ۲۳۵-۲ منابع آلودگي هوا در شهرها:   ۲۵۶-۲ اثرات آلودگي هوا  

ادامه مطلب  
پاور پوینت (اسلاید) کارگاه بازاریابی


 این پاور پوینت دارای 217 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت کارگاه بازاریابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.
در این پاور پوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت
محتواب برخی از اسلاید ها :
محتوای اسلاید 3 : Marketing
بازاریابی / بازارگردانی / مدیریت بازار4- همه تلاشهای نظام‌مند برای شناخت نظام بازار و اقدام مناسب نسبت به انواع تقاضاها با توجه به نظام ارزشی جامعه و هدفهای سازمان . 2- بازاریابی دانش انطباق و همسـویی منابع انسانی ، مالی و فیزیكی سازمانها با خواست ها و نیازهای مشتری است .1- بازاریابی فرآیندی است که از طریق آن افراد و گروهها نیازها و خواسته های خود را از طریق

ادامه مطلب  
بستني و بیماری های آن


عنوان: بستني و بیماری های آنقالب بندی: WORDتعداد صفحات: 33این تحقیق در مورد بستني بوده و به طور جامع و کامل ، تاریخچه ی بستني و انواع میکروب ها و بیماری هایی که از طریق مصرف بستني منتقل می شود را بررسی می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی ، زیست شناسی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.مقدمهبستني نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستني‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستني می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستني‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.تاریخچه بستن

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi