تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
» :: شناسایی انواع الکل ها





   الکل‌ها ملکول‌های آلی دارای اتم کربن با هیبریداسیون sp3 که به گروه
هیدروکسیل (OH) متصل شده، هستند. در الکل‌ها اگر کربن متصل به گروه
هیدروکسیل تنها به یک اتم کربن متصل شده باشد آن را الکل نوع اول و اگر به
دو اتم کربن متصل باشد الکل نوع دوم و اگر با سه اتم کربن پیوند داشته باشد
الکل نوع سوم می‌گویند............
در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز





خرید و دانلود محصول





» :: شناسایی انواع الکل ها





   الکل‌ها ملکول‌های آلی دارای اتم کربن با هیبریدا

ادامه مطلب  
» :: فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی بستنی




بستنی مخلوط منجمدی از ترکیبات اجزاء شیر، مواد شیرین کننده، پایدار کننده، امولسیفایر و مواد مولد عطر و طعم کهبه دلیل وجود اجزای مختلف در ساختار خود نظیر کریستالهای یخ و حبابهای هوای پراکنده در فاز سرمی دارایویژگیهای کلوئیدی متنوعی است. در این پژوهش ویژگیهای فیزیكی شیمیایی بستنی با جایگزینی نسبتهای مختلفسوکرالوز به عنوان جایگزین شكر در فرمولاسیون بستنی رژیمی بررسی شد........

در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.
با تشکر از شما دوست عزیز





خرید و دانلود محصول





ادامه مطلب  
» :: پاورپوینت درباره اختلالات تجمعی ناشی از ترومای اندام فوقانی





فرمت
فایل: powerpoint
 
نوع
فایل : ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت
)
 
 
تعداد
اسلاید: 27 اسلاید
 
 قسمتی از متن 
ppt:
 
تعریف
NIOSH
در مورد (CTD):
 
   ضایعه تجمعی ناشی از تروما (CTD) عبارت است از یک یا چند
علامت نظیر درد، مورمور شدن، خواب رفتن، سوزن‌سوزن شدن، سفتی و محدودیت حرکت در یک
از چهار ناحیه مفصل اندام فوقانی (گردن، شانه، آرنج، ساعد و مچ دست) که بیشتر از یک
هفته طول کشیده و حداقل ماهی یک بار در طی سال گذشته تکرار شده باشد، مشروط بر این‌که
صدمه حاد و آسیب قبلی برای مفاصل مربوط وجود نداشته و علائم مشخصاً در ارتباط با شغل
فعلی اصطلاح مترادف CTD
در برخی از کشورها آسیب ناشی از حرکت‌های تکراری (RMI)
Repetitive Motion Injury
می‌باشد یعنی اختلاف ناشی از اس

ادامه مطلب  
» :: طرح توجیهی تولید پنیر پیتزا





پنیر موزارلا انواع مختلفی دارد و اصلی ترین نوع آن از شیر بوفالو تهیه
می شده است، ولی در حال حاضر تکنولوژی تولید آن بر اساس شیر گاو می باشد. این پنیر
سفید رنگ است، ولی گاهی اوقات بر اساس رژیم غذایی دام رنگ آن زرد هم می شود. پنیر پیتزا
از نظر بافت یک پنیر نیمه جامد می باشد.
به طور کلی در ایران دو نوع پنیرپیتزا تولید می
شود؛ نوع اول پاستافیلا یا همان موزارلاست که در حقیقت پنیر پیتزای اصلی و نوع دوم
پنیر پیتزای پروسس است که چربی و پروتئین به کار رفته در آن منشاء لبنی (مانند روغن
کره، کازئین و کازئینات) دارد؛ اما در نوع گیاهی آن، منشاء چربی، گیاهی و پروتئین آن
لبنی است....در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزی

ادامه مطلب  
» :: راه های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی





تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی نیازمند انجام آزمایش می
باشد ولی می توانید با 6 روش به سادگی عسل طبیعی را شناسایی کنید. در مورد
طبیعی یا مصنوعی بودن عسل و نحوه شناخت آن، نظریه های متفاوتی وجود دارد،
اما ما در این مقاله به معتبر ترین نظریه ها می پردازیم.............در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.
با تشکر از شما دوست عزیز




خرید و دانلود محصول





» :: راه های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی





تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی نیازمند انجام آزمایش می
باشد ولی می توانید با 6 روش به سادگی عسل

ادامه مطلب  
» :: شیمی و فناوری غلات





داستان کشت، داشت و برداشت غلات داستان تواضع، فروتنی و غرور است. از آن هنگاام کاه داناه در پناه دست های نوازشگر کشتگر پیر متواضعانه سر بر خاک می سپارد تا آن هنگام که با قامتی راست در برابر باد می ایستد و زیبایی مسحور کننده خود را به رخ می کشد تا دگر باار باه ساراو او آیناد و ایان زماان پااک تار از همیشه دل به آسیابی بسپرد و با تحمل زخم و آتش، در نهایت قوت غالب سفره ایی گردد، همه بخاش هاایی از این داستان زیبا هستند. همین زیبایی بوده است که بشر را سالیان دراز است به سوی او کشانده تاا هار چاه بیشاتر عظمت و شکوه خداوند را در تک تک دانه ها نظاره گر باشد. تعابیری چون ” نان زندگی است” و ” کسی که گندم می کارد راستی می افشاند” تلاشی بوده است تا بواسطه آن انسانها یعنی خوشه چیناان ایان خارمن عظایم، قدر شناسی خود را بیان نمایند. در این مجموعه نیز سعی بر آن بو

ادامه مطلب  
» :: صنایع گوشت و شیلات





گوشت
یكی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می آید. غنی بودن گوشت از پروتئین
های ارزشمند حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن، مواد معدنی مانند آهن و
روی، انواع ویتامین ها و نیز انرژی كافی سبب می شود تا آن را در زمره
بهترین و كاملترین مواد غذایی طبقه بندی نمایند. اسید
آمینه های ضروری (Essential Amino Acid) شامل اسید آمینه هایی هستند كه
بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید آنها را از غذا تامین كند و از
این نظر پروتئین های حیوانی و از جمله گوشت نسبت به پروتئین های گیاهی
ارجحیت دارند. علاوه بر این كه این ارجحیت به كمیت پروتئین در منبع حیوانی
نیز بر می گردد............در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان

ادامه مطلب  
» :: شیوه خرید پله ای در بورس و فرابورس





از اونجایی که متوجه شدم تقریبا اکثر سهامداران شیوه خرید پله ای سهام بلد نیستند تصمیم گرفتم شیوه خرید پله ای که خودم استفادهمیکنم بذارم.قبل از هر چیزی باید خدمت شما دوستان عرض کنم که واسه سود کردن با این شیوه نیاز به دریافت سیگنال درست و دقیق دارید...........در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.
با تشکر از شما دوست عزیز




خرید و دانلود محصول





» :: شیوه خرید پله ای در بورس و فرابورس





از اونجایی که متوجه شدم تقریبا اکثر سهامداران شیوه خرید پله ای سهام بلد نیستند تصمیم گرفتم شیوه خرید پله ا

ادامه مطلب  
» :: مخمر چیست ؟




خمیر مایه یا مخمر یك قارچ میكروسكوپی است . در طبیعت در همه جا یافت میشود و قادرست قندها را بهالكل و گاز دی اكسید كربن و تركیبات معطر تبدیل كند. مخمر شرایط اسیدی را برای تخمیر ترجیح می دهدو پ هاش بین ۴ الی ۶ برای فعالیت آن ایده آل است. در خارج از محدوده مذكور ، فعالیت مخمر به مقدارقابل ملاحظه ای كاهش می یابد . مواد نگهدارنده مانند تركیبات بازدارنده رشد كپك به قدرت مخمر برایتولید گاز آسیب وارد مینماید . درجه حرارت صحیح برای نگهداری مخمر و حفظ فعالیت آن بسیار حائزاهمیت است........
در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.
با تشکر از شما دوست عزیز




خرید و دانلود محصول



ادامه مطلب  
» :: مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بكر وارداتی و ایرانی





حرارت دادن روغن­ها در دماهای بالا تغییرات وسیعی
را در خصوصیات شیمیایی آنها به وجود آورده و به ­دلیل اهمیت روغن­ها در
سلامتی، لازم است در گزینش نوع روغن مصرفی و کیفیت آن، مطالعه و تحقیقات
بیشتر انجام شود. روغن زیتون فوق بکر به دلیل اثرات سودمند تغذیه­ ای یکی از
بهترین روغن ها محسوب می شود لذا این مطالعه با هدف مقایسه پایداری حرارتی
روغن های زیتون فوق بکر ایرانی و خارجی انجام شد. در این تحقیق هشت نوع
روغن زیتون فوق بکر مورد آزمایش قرار گرفت........در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.
با تشکر از شما دوست عزیز






ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi